Vides

L’èmfasi d’alguns governants defensant la tanca fronterera i tots els seus accessoris de dissuasió i la del concebut i no nascut  em resulta si més no contradictori. Per no parlar d’animals maltractats. Com a mínim em demane a mi mateix ser molt curós amb totes aquestes problemàtiques.

D’entrada: ni la dona que avorta, ni les persones que se l’estimen, així com les persones que boten la tanca, ni les que se les estimen ho deuen passar gens bé amb el que el que viuen i pateixen.

Per què no treballem més la prevenció? Prevenció vol dir més educació sexual i vol dir més garanties de vida digna als països d’origen.

Veient aquests dies bisbes i membres de la Conferència episcopal exigint al govern el compliment del seu programa electoral no puc deixar de preguntar-me: és que l’església catòlica demanava el vot expressament al Partit Popular?, el programa d’uns  i altres és el mateix?, els interessa el programa d’altres formacions en aquest i altres temes?, és que els catòlics espanyols han de seguir les consignes de vot que els marque la jerarquia?, és que no poden votar el que vulguen?

El polititzat tribunal constitucional encara ha de resoldre sobre la inconstitucionalitat de la llei d’avortament que el govern volia modificar, ens diu la premsa: és que ja compten amb una reforma judicial i tant els fa als del govern la reforma aparcada?

La frivolitat de l’anunci presidencial d’aturar la tramitació de la llei,  ara sí davant periodistes a micròfon obert, la solemnitat circumspecta del ministre coherent amb els seus principis fa una miqueta de fàstic.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.