Excessos

Ens perden els excessos I, com resulta de vegades la moderació enmig del corrent que ens arrossega? Naufrague dins la mar de les festes massives, l’embús de trànsit, els crits del que vol aparentar conversa civilitzada.

Reivindique ara i ací la tranquil·litat, la serenor per arribar, per romandre, tant de bo m’acollís a la saviesa de la prudència, al tarannà escoltador.

Tinc aquests pensaments després d’una nit sorollosa preludi de la de sant Joan, amb el carrer ple de gom a gom, envaint la música de revetlla les cambres domèstiques. Ha canviat el govern però continua triomfant la vella política de l’escàndol, de la invasió descarada de la intimitat de les persones.

El meu pensament s’empenyora en concloure altres festes són possibles.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.