Mercè Rodoreda. Tots els contes. La butxaca

El volum aplega els reculls de contes “Vint-i-dos contes”, “Semblava de seda i altres contes”, “Viatges a uns quants pobles” i “Flors de debò” i ens permet acostar-nos a un important “corpus” de la narrativa rodorediana: el format pels relats o  contes. La varietat de personatges, especialment els femenins, la diversitat de temes,  l’acostament al temps de la postguerra, el tractament de l’amor o la natura, la construcció d’un univers fantàstic i complex, els ambients que crea i recrea l’autora, són alguns dels elements que destacaria del vast conjunt ressenyat d’aquesta singular dona de la literatura catalana contemporània, que figura entre les més destacades autores i autors de tots els temps.

Aquesta entrada ha esta publicada en Lletra. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.