Imputat l’alcalde,ara l’alcalde

Escoltar la paraula deuria portar al càrrec a presentar immediatament la dimissió, com una mena d’automatisme de darrera generació: “-està vostè imputat. -Dimitesc”.

L’alcalde de la ciutat de Castelló de la Plana, imputat segons les darreres informacions periodístiques, crec haver escoltat a la ràdio, la cadena Ser (edició “Comunitat Valenciana”, s’ho podien estalviar, la veritat, almenys en valencià, per una que diuen), diu que es troba molt recolzat i que no pensa dimitir. Que no ho diuen els estatuts ha vingut a dir alguna altra veu autoritzada, i no toca.

La democràcia és molt fràgil, la continuació de l’imputat i dels aparells partidaris que li donen suport ens porten a sospitar que tot està molt podrit. L’automatisme, ara ho entenc, funciona per ací d’una altra manera: “-està vostè imputat. -Continue, em trobe molt recolzat”.

Doncs això, continue, tranquil·lament, no passa res, res que no passés ja.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.