Vam votar, ¿esteu pactant?

Mentre encara alguns zombis made in PP es passegen pels mitjans de comunicació precaris de què disposem, empastifant de sang les pantalles i els micròfons, ¿es pacta?, ¿es parla?, hi ha acostaments i allunyaments, sembla, em dic.

Del ciutadà seguidor de les novetats polítiques s’ha apoderat una mena de desesperació per no oferir-li els electes un pacte cuinat, que desterre per un temps el malson del govern dretà de les darreres dècades: per favor feu-ho ràpid, tenim pressa.

La situació és d’urgència civil, però també es cert que des de la designació digital del darrer Molt Honorable, segurament des d’abans, la descomposició del règim s’ha precipitat dia rere dia fins a la victòria ¿final?.

Si el govern dels més votats per separat semblava inviable, el dels no tant votats no anava a ser fàcil: això ja es sabia. Com a votant entenc ja no em resta molt més que opinar, en tot cas es tractarà d’una opinió tan feble com la de tants altres que volen saber, o dir, entendre. Únicament desitge a hores d’ara no em prenguen més el pèl. Segurament serà que no deixaran de fer-ho.  La transparència no deixarà de ser una quimera.

Voteu, voteu, però voteu poquet, crec ens diuen els guardians d’essències pàtries, almenys és el que escolte rere els butlletins horaris: la presentació de notícies amb la corresponent expressió, quasi simultània, d’opinions per presentadors diversos, posa sospita la imparcialitat i professionalitat d’alguns d’ells: Qui prodest?

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.