Bastint ponts literaris

“Ponts suspensius…” és una  proposta dels autors  d’El Pont Cooperativa de Lletres, publicada per Onada edicions que em permet de recomanar-vos en aquesta entrada. L’obra pont entre poesia i narrativa ofereix un conjunt de relats acompanyats per un poema on temàtiques i estils, generacions i perspectives teixeixen un tapís reeixit dels creadors literaris de les comarques del nord del País Valencià. Maternitat, erotisme, amor, migració, salut, la devastació de les guerres, la memòria, la creació, l’art, la crisi, el compromís, la corrupció… es presenten en les diferents històries que ens transporten per la nostra societat, els paisatges, el món, l’univers, les institucions, les famílies, les persones d’ací i d’allà des de les diferents visions i recursos narratius dels autors.

Aquesta entrada ha esta publicada en Lletra. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.