Profunditats. Henning Mankell. Tusquets

Viatge a la Suècia costanera i a una història que té com a protagonista dues dones i un home. Un home de professió hidrògraf: mesura profunditats marítimes per l'armada sueca. La novel·la és una obra consagrada a les distàncies i als acostaments, si voleu a la soledat i a l'amor o estimació. Al llarg dels seus capítols anirem descobrint els recorreguts de trobada i allunyament entre Lars i Kristina Ludwig i Sara Frederika. Un tercet que des de l'angoixa dels seus components anirà bastint una història d'amor, de lligams, de mentida, d'atraccions i odis molt potent. Aquelles mars, aquells climes no tenen res a veure amb els nostres, però la força interior que mou aquells éssers desborda la capacitat geladora del medi hostil. [@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.