Normes del 32

A Castelló commemoren  les Normes del 32. Allà les normes tenen una plaça. Allà hi ha una rajoleta ceràmica recordant la signatura. L’acord és la nostra entrada en la unitat ortogràfica que permet avançar tots plegats per enfortir la llengua comuna. Llegint en Pla te n’adones de la grandesa de la nostra llengua i amb ell reivindique la necessitat d’una prosa forta que ens permeta consolidar la nostra literatura. El llibre que ara tinc entre mans, el deliciós Cartes d’Itàlia, editat per Destino, és un magnífic recorregut per aquella realitat tan interessant. Doncs això, incorporar-nos amb les normes del 32 al consens de progrés s’ha de commemorar amb projecció de futur i l’alegria de la cultura compartida. S’ha fet molt i molt més és possible.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.