L’Ovidi. Núria Cadenas. Tres i quatre (sempre paga la pena)

Aproximació a l’artista alcoià que inclou des de testimonis d’amics i referències biogràfiques i històriques, passant per un repàs de la seua trajectòria teatral, musical, cinematogràfica, fins a relacions exhaustives dels seus treballs discogràfics i filmogràfics. La recomanació de la lectura va adreçada tant als que ja el coneixen com als que encara no en saben res o poca cosa. Del personatge destaca la seua perseverança, la seua lluita vital en el món que li toca viure per expressar-se, per bastir una societat més justa. De la persona destaca la seua passió per la vida, per les altres persones, des d’una fidelitat al país insubornable, un sentit del treball molt exigent. La seua veu poderosa, la poesia que encarnà romandran per sempre més en forma de llegat que molts conserven i acreixen dia a dia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.