Dear Frankie. Shona Auberbach

La importància de la figura paterna, en aquest cas porta a la mare a prendre una determinació per tal de què el seu fill no perda la referència. El fill pateix una sordesa que no li barra el camí envers una sensibilitat extraordinària. L'àvia aporta una experiència enriquidora d'una família que se sap amb tot el dret del món a conquerir una felicitat possible. La veïna contribuirà a què la integració en el medi urbà siga una realitat generadora d'afectes, d'arrels, de persistència, sempre tan important perquè els projectes personals agafen trempera. En un nivell diferent, però complementari, l'escola portarà a l'infant a trobar amics, a estimar-los com són, a compartir el món de la fantasia i el joc. El pare arribat amb el vaixell, que el xiquet va seguint per la geografia del seu plànol, generarà en ell la concreció de la seua estima per la figura paterna, company de jocs, presència que li servirà de suport i comprensió, ésser al que mostrar el seu petit univers. La gran humanitat que transmet la pel·lícula, la tendresa que inspira en l'espectador paguen la pena. D'alguna manera reactualitza el valor de les relacions entre les persones, l'interés que encara té la tasca humana dels afectes.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.